happy..

birthday!!! 
my darling fyllde ju år i helgen!! gjorde en riktigt goooood yammie tårta, med grön marsipan på som är hans favvis...garnetyren blev inte riiktigt som jag hade tänkt, men men,......DET ÄR FAKTISKT INSIDAN SOM RÄKNAS!
hela 21 fyllde han:-))
Love love love U
nakupenda
 
bjöd även på middag, min pappa var här+min bror+sambo+barn
huuur trevligt som helst!!


Kommentarer
Annalena

Jättefin tårta, vad duktig du är! Jag ska också baka nästa vecka till min dotters födelsedag, och hon ska få princessbakelser bland annat då hon tycker så mycket om marsipan =). Idag håller jag på med matbröd, uppskattas också mycket av familjen =)

Svar: Tackar!!! önskar jag vart duktigare, med sån där sockermassa eller vad det är folk gör och har fint på tårtorna :-)) hade tänkt att göra en annan variant först, men blev ikke det, Man skär ett + i marsipanen, sen när man lägger på den så viker man upp sidorna lite fint, och sen fyller med nått annat gottis :-)))
kul att göra sånt, händer ej ofta men .
kram kram
missmduma.blogg.se

2012-11-15 @ 11:10:07


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

loveupendokärlek

jag är moster jag är faster jag är syster jag är kusin jag är dotter jag är barnbarn jag blev mamma till mitt tredje barn med min älskade sambo! jag är 30+ bor i södra sweden. "har för många bollar i luften" Gillar ordspråket "borta bra men hemma bäst" So read and enjoy!!

RSS 2.0